File de porc cu ciuperci

de Valer in Porc, 11 Iul 2010 | 5778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de porc
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 ml smantana
  • 2-3 cepe mici verzi
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura mustar iute
  • patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt sare
  • piper
  • 1 lingura pasta gogosari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu ciuperci:

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul de snitele.Apoi se asezoneaza pe ambele parti si se dau la rece pentru macar 30 minute.
Se incalzeste gratarul si se frig bucatile de carne pe ambele parti.Se iau de pe gratar si se pastreaza la cald.
Cepele se taie marunt si se calesc in putin unt.Adaugam peste ele ciupercile taiate , mustarul , usturoiul pisat si laptele. Amestecam bine si adaugam bucatile de gratar prajite.Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa sa fiarba bine carnea.
Cand aceasta este fiarta adaugam smantana groasa si patrunjelul verde tocat.
Fileul il servim cu cartofi piure sau cu orez si cu salata de castraveti.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bucatele de porc cu ciuperci si sos de ardei